info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

Ofertë!

Omron Gentle Temp 520 EarThermometer

Çmimi:5,850.00 L 5,265.00 L -10%

Termometër elektronik veshi Omron

Stock: S’ka stok

Informacion shtesë

Brand

Formulimi

Suitable For

,

Termometri elektronik i veshit Omron mat temperaturën duke u nisur nga sasia e rrezatimit infra të kuq që emetohet nga daullja e veshit dhe indet përreth.
Termometri i veshit është më pak i dëmshëm sesa termometri rektal dhe më i shpejtë, më i sigurt dhe më i thjeshtë se termometri oral.

Dallimi i termometrit elektronik nga ai me zhivë është se nuk ekziston mundësia e gëlltitjes së zhivës nëse termometri thyhet.

Studimet klinike kanë treguar se matja e temperaturës në vesh është matja më e saktë, pasi daullja e veshit ka disa enë gjaku të përbashkëta me hipotalamusin (qëndrën përgjegjëse për kontrollin e temperaturës). Në dallim me matjen orale të temperaturës, matja e temperaturës në vesh nuk ndikohet nga ushqimi, e folura apo konsumimi i pijeve.

Matja e temperaturës nëpërmjet termometrit të veshit mund të bëhet dhe në gjumë.
Përdoret si tek fëmijët ashtu dhe te të rriturit.

Matja e tmperaturës është tepër e thjeshtë, mjafton të ndiqni hapat e mëposhtëm:
-shtypni butonin ON/MEM që termometri të ndizet;
-mbajeni shtypur butonin ON/MEM për 3 sekonda;
-vendosni veshjen mbrojtëse;
-futeni termometrin në vesh;
-shtypni butonin START;
-pas 1 sekonde matja përfundon dhe kjo sinjalizohet nëpërmjet një tingulli;
-hiqeni termometrin nga veshi;
-lexoni vlerën;
-fikeni termometrin nëpërmjet butonit ON/MEM.

Garancia

Ky produkt ofrohet me një garanci nga firma prodhuese, për një periudhë 3 vjeçare pas datës së blerjes.
Gjatë kësaj periudhe garancie ofrohet pa pagesë: shërbimi për rregullimin e pjesëve të produktit, ose për zëvëndësimin e produktit, ose të ndonjë pjese të dëmtuar teknikisht.
Garancia nuk mbulon këto pika:
a) shpenzimet për riparime dhe/ose defekte që rezultojnë nga riparimet e kryera nga persona të paautorizuar;
b) kontrolli periodik dhe mirëmbajtja që tregon blerësi ndaj produktit;
c) aksesorët si p.sh: adaptor, mansheta, maska, kitet, filtrat, tubat kanë nga 1 vit garanci nga data e blerjes;
d) dëmet e çdo lloji, të shkaktuar aksidentalisht ose nga keqpërdorimi, si p.sh: thyerja, djegia e aparatit, përdorimi i aksesorëve të tjerë dhe jo origjinalë të firmës, gërvishtje, dëmtime fizike edhe kur ato janë brenda periudhës 3 vjeçare;
e) shërbimi i kalibrimit nuk përfshihet në garanci.
Riparimi ose zëvëndësimi nën garanci nuk shkakton zgjatje ose rinovim të periudhës së garancisë.
Garancia jepet vetëm nëse produkti kthehet i plotë, së bashku më faturën origjinale të blerjes dhe ambalazhin.