info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

Ofertë!

Omron Digital Scale HN288

Çmimi:4,600.00 L 4,140.00 L -10%

Peshore elektronike për të gjithë familjen

Stock: S’ka stok

SKU: OM013
Etiketë:

Informacion shtesë

Brand

Formulimi

Suitable For

,

Peshorja elektronike Omron iu mundëson matjen e peshës në momente të ndryshme të ditës. Ajo mund të përdoret dhe për të peshuar fëmijët ose valixhet përpara një udhëtimi.
Ka saktësi maksimale. Prania e 4 sensorëve bën të mundshëm detektimin e ndryshimeve në peshë dhe kur bëhet fjalë për vetëm 100 g.

Pesha mund të shfaqet në kilogram ose në pound.
Monitori në pjesën e sipërme të peshores mundëson leximin qartë të peshës tuaj.
Në pjesën e poshtme të peshores gjenden disa gomina, që e mbajnë të balancuar gjatë gjithë kohës.

Dizajn unik dhe elegant.

Peshorja elektronike Omron është shumë e thjeshtë për t’u përdorur.
Mjafton të hipni në peshore dhe ajo ndizet dhe është gati për t’u përdorur.

Garancia

Ky produkt ofrohet me një garanci nga firma prodhuese, për një periudhë 3 vjeçare pas datës së blerjes.
Gjatë kësaj periudhe garancie ofrohet pa pagesë: shërbimi për rregullimin e pjesëve të produktit, ose për zëvëndësimin e produktit, ose të ndonjë pjese të dëmtuar teknikisht.
Garancia nuk mbulon këto pika:
a) shpenzimet për riparime dhe/ose defekte që rezultojnë nga riparimet e kryera nga persona të paautorizuar;
b) kontrolli periodik dhe mirëmbajtja që tregon blerësi ndaj produktit;
c) aksesorët si p.sh: adaptor, mansheta, maska, kitet, filtrat, tubat kanë nga 1 vit garanci nga data e blerjes;
d) dëmet e çdo lloji, të shkaktuar aksidentalisht ose nga keqpërdorimi, si p.sh: thyerja, djegia e aparatit, përdorimi i aksesorëve të tjerë dhe jo origjinalë të firmës, gërvishtje, dëmtime fizike edhe kur ato janë brenda periudhës 3 vjeçare;
e) shërbimi i kalibrimit nuk përfshihet në garanci.
Riparimi ose zëvëndësimi nën garanci nuk shkakton zgjatje ose rinovim të periudhës së garancisë.
Garancia jepet vetëm nëse produkti kthehet i plotë, së bashku më faturën origjinale të blerjes dhe ambalazhin.