info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

Lacrinorm gel

Çmimi:456.00 L

Dezinfektant dhe lubrifikues oftalmik
10 g

Stock: Ka stok

SKU: 2365
Etiketa: ,

Informacion shtesë

Action

Brand

Formulimi

Masa

10 g

Suitable For

Indikimet:
– Dezinfektant i mukozës okulare.
– Lubrifikues (krijon lagështi në sy në rastes e pamjaftueshmërisë lakrimale, sindromi i syrit të thatë).

Kundërindikimet:
– Mbindjeshmëria ndaj ndonjërit prej përbërësve të pranishëm në formulim.

Efekte të mundshme anësore
Në disa raste nga përdorimi i Lacrinorm mund të shkaktohet intolerancë (djegie ose acarim) por pa pasoja.
Menjëherë pas aplikimit mund të vëreni një errësim të lehtë në shikim, kjo për shkak të densitetit të xhelit, megjithatë ky efekt zhduket shumë shpejt.

Përpara përdorimit të këtij bari lexoni me kujdes fletëudhëzuesin e pranishëm në paketim, pasi ai përmban një informacion më të detajuar.
Për çdo paqartësi këshillohuni me mjekun ose farmacistin tuaj.

Mos përdorni Lacrinorm kur keni vënë lentet e kontaktit.
Nëse aplikoni Lacrinorm xhel duhet të prisni të paktën 15 minuta dhe më pas të vendosni lentet e kontaktit.
Aplikoni një pikë xhel në qesen konjuktivale, 3-4 herë në ditë.
Gjatë aplikimit mbajeni tubin pingul sepse kështu do realizoni një rënie të rregullt.
Mos tejkaloni dozën ditore të lejuar.
Nuk duhet të përdoret nëse kanë kaluar 30 ditë nga hapja e parë e flakonit.

klorur benzalkoniumi, acid poliakrilik, sorbitol, ujë për injeksion

Lista e përbërësve përditësohet vazhdimisht. Ju lutemi referojuni përbërësve të shënuar në paketimin e produktit.