info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

Ofertë!

Buona Isonebial Kit

Çmimi:3,990.00 L 3,591.00 L -10%

Solucion fiziologjik izotonik për zhbllokimin e hundëve
Paketim x 20 flakone

Stock: S’ka stok

SKU: BUO024
Etiketa: , , ,

Informacion shtesë

Action

Brand

Formulimi

Masa

20 flakone x 5 ml

Specific For

Suitable For

, ,

Isonebial Kit rekomandohet për pastrimin e përgjithshëm dhe të përditshëm të kavitetit nazal. Kryesisht rekomandohet të përdoret kur hundët janë të bllokuara ose kur mukozat e hundës janë të thata.
Përmban:
-20 flakone me solucion NaCl izotonik;
-një pajisje që shërben për të kthyer solucionin në grimca e quajtur Spray-Sol.

Spraj-Sol luan rolin e një ”nebulizatori” pasi, shndërron solucionin në grimca me përmasa 10-20 mikron, duke mundësuar përhapjen e shpejtë të tyre në rrugët e sipërme të frymëmarrjes.
Forma specifike dhe materiali i butë e bëjnë të përshtatshme për t’u përdorur tek fëmijët.

Solucioni izotonik zbut mukusin dhe ndihmon në eleminimin e tij. Ai gjithashtu ka funksion pastrues pasi ndihmon në largimin e pluhurave, alergenëve dhe baktereve.
Ektoina e pranishme në formulim, në sajë të aftësisë që ka për tu lidhur me molekulat e ujit, qetëson mukozat e irrituara.
Isonebial është i indikuar për përdorim afatgjatë.
Pa konservues.

Ndiqni udhëzimet e mëposhtme për një përdorim korrekt:
1-Merrni njërin nga flakonët dhe hiqini kapakun.
2-Vendosni flakonin te shiringa dhe kaloni solucionin nga flakoni në shiringë.
3-Fiksoni shiringën që përmban solucionin në aparatin (Spray-Sol) e pranishëm brenda në paketim.
4-Tek foshnjët dhe fëmijët nën 3 vjeç rekomandohet që aplikimi të bëhet në pozicionin shtrirë, me kokën anash. Vendosni aplikatorin në brendësi të hundës dhe shtypni mekanizmin e shiringës për të kthyer solucionin në grimca.
Tek fëmijët më të mëdhenj dhe te të rriturit, aplikimi bëhet në pozicionin drejt, në këmbë.
5-Pasi përfundon aplikimi lani shiringën me ujë të bollshëm.

Pajisja lahet me ujë të bollshëm dhe me një pikë sapuni jo gërryes pas çdo aplikimi. Është e indikuar për t’u përdorur nga një person i vetëm.

Rekomandohet të përdoret aq herë në ditë sa është i nevojshëm, 1-3 aplikime në çdo anë të hundës.

sodium chloride, ectoin, sodium phosphate, polyvinylpyrrolidone, water

Lista e përbërësve përditësohet vazhdimisht. Ju lutemi referojuni përbërësve të shënuar në paketimin e produktit.