info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

Bioflor 250 mg powder for oral suspension

Çmimi:568.00 L

Medikament OTC me veprim anti-diarreik
Kuti x 10 bustina

Stock: Ka stok

Informacion shtesë

Action

Brand

Formulimi

Masa

10 bustina

Suitable For

,

Grupi farmako-terapeutik: Anti-diarreik, zëvëndësues i florës.
(A. Sistemi tretës dhe metabolizmi)

Indikimet:
-Trajtimi i infeksioneve akute diarreike tek të rriturit dhe fëmijët.
-Parandalimi dhe trajtimi i diarresë dhe kolitit si pasojë e përdorimit të antibiotikëve.
-Shtesë në trajtimin me vankomicinë/metronidazol për të parandaluar sëmundjet nga Clostridium difficile.
-Parandalimi i diarresë që vjen nga ushqyerja parenterale.
-Trajtimi i sindromit të zorrës së irrituar.

Mos përdorni Bioflor:
-Nëse jeni alergjik nga Saharomyces boulardu CNCM I-745 ose nga ndonjëri prej përbërësve të tjerë të këtij formulimi.
-Nëse keni një kateter venoz qëndror.
-Tek pacientët me sistem imunitar të dëmtuar ose te ata të hospitalizuar.

Shtatzënia dhe ushqyerja me gji
Përdorimi i këtij medikamenti duhet të shmanget gjatë shtatzënisë.
Nëse jeni shtatzënë, ushqeni me gji ose po planifikoni një shtatzëni këshillohuni me mjekun tuaj përpara përdorimit të këtij medikamenti.

Ky medikament kundërindikohet tek pacientët që vuajnë nga galaktozemia, sindroma e keqpërthithjes së glukozë dhe galaktozës apo dhe nga defiçiti i laktazës.
Ky medikament nuk duhet të përdoret nga persona që kanë intolerancë ndaj fruktozës.

Ky është një medikament OTC, kështu që mund të merret pa rekomandimin e mjekut.
Përpara se të përdorni këtë medikament, lexoni me kujdes fletë-udhëzuesin që gjendet brenda në paketim pasi përmban informacion më të detajuar.
Për çdo paqartësi konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj.

Përdoreni gjithmonë këtë medikament siç e ka përshkruar mjeku juaj apo siç përshkruhet në fletë-udhëzues.
Këshillohuni me farmacistin tuaj nëse nuk jeni të sigurt për përdorimin.
Doza e këshilluar është 1-2 bustina, 1-2 herë në ditë.
Hidhni përmbajtjen e bustinës në një sasi të vogël uji ose pije tjetër jo alkoolike, përzjejeni deri në tretje të plotë dhe pijeni.
Pluhuri mund të përzjehet dhe me ushqimin.
Nuk duhet të përzjehet me lëngje shumë të ngrohta ose shumë të ftohta, me ushqime shumë të ngrohta ose shumë të ftohta, me pije alkoolike.

Saccharomyces boulardii, lactose, fructose, colloidal anhydrous silica, tutti-frutti flavour

Lista e përbërësve përditësohet vazhdimisht. Ju lutemi referojuni përbërësve të shënuar në paketimin e produktit.