info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Medel Connect Cardio MB10

Çmimi:L16,875.00

Aparat elektronik krahu për matjen e presionit të gjakut

Stock: 1 në stok

SKU: 004491080
Etiketat: , ,

Additional information

Përshkrimi

Matja e saktë e vlerave të PAS (presion arterial sistolik), PAD (presion arterial diastolik) dhe pulsit në çdo kohë rrit mundësinë për parandalimin e infarktit dhe goditjeve cerebrale.
Aparati elektronik i krahut Medel mundëson:
-matjen e presionit sistolik;
-matjen e presionit diastolik;
-matjen e pulsit.
Aparati tregon gjithashtu dhe ritmin e zemres dhe mundëson transferimin e të dhënave të përftuara, në kompjuter apo pajisje të tjera elektronike.
Pajisja mund të përdoret nga dy persona dhe ruan në memorie deri në 120 matje (60 për secilin person).
Mansheta ka përmasa 22-42cm.
Funksionon me bateri.

Përdorimi

Përpara se të kryheni matjen e tensionit duhet:
-të shmangni duhanin, konsumin e ushqimit, të kafes dhe aktivitetin fizik për rreth 30 minuta para matjes;
-të keni qënë në gjendje qetësie për të paktën 5 minuta para matjes;
-të shmangni matjen në gjendje stresi, pasi vlera e përftuar e tensionit do jetë më e lartë;
-të shmangni rrobat shumë të ngushta që shtrëngojnë krahun.
Gjatë matjes mansheta vendoset në krahun e majtë, 1-2 cm mbi brryl, qëndrohet në pozicionin ulur, me dorën e drejtuar nga zemra.