info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Për shkak të situatës së pandemisë së Covid-19, dërgesat në Kosovë janë pezulluar, deri në një njoftim të dytë.

Kategoritë

Showing all 19 results

Dr.Brown’s Natural baby toothpaste

Dr. Brown’s pastë dhëmbësh për foshnje 40gr
L1,360.00
Add to cart

Now Xyli White Cinnafresh Toothpaste Gel

Pastë dhëmbësh pa fluor për të rritur dhe fëmijë mbi 2 vjeç Paketim x 181g
L880.00
Add to cart

Now Xyli White Platinum Toothpaste Gel with Baking Soda

Pastë dhëmbësh pa fluor për të rritur dhe fëmijë mbi 2 vjeç Paketim x 181g
L880.00
Add to cart

Now XyliWhite Coconout Toothpaste

Pastë dhëmbësh pa fluor për të rritur dhe fëmijë mbi 2 vjeç Paketim x 181g
L920.00
Add to cart

Splat Aromatherapy Bio-active toothpaste

Splat pastë dhëmbësh për një mbrojtje komplekse dhe kujdes gjatë natës 100ml
L540.00
Add to cart

Splat Baby Natural Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh për bebe 0-3 vjeç me shije molle dhe banane 40 ml
L650.00
Add to cart

Splat Biocalcium Bio-active Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh për riparim dhe zbardhim të smaltit 100ml
L540.00
Add to cart

Splat Blackwood Whitening Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh e zezë me efekt zbardhues që siguron një freski maksimale 75ml
L1,040.00
Add to cart

Splat Ginger-Warming Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh me xhinxher për një freski të qëndrueshme në gojë 75ml
L860.00
Add to cart

Splat Gold Whitening Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh e pasur me grimca ari dhe pluhur diamanti me një efekt zbardhues që zgjat 75ml
L1,400.00
Add to cart

Splat Green Tea Bio-Active Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh me ekstrakte të çajit jeshil për mbrojtje nga kariesi dhe gingiva të shëndetshme 100ml
L860.00
Add to cart
Sale!
-10%

Splat Junior So Buble Gum Toothpaste

Pastë dhëmbësh për fëmijë 6-11 vjeç
L650.00 L585.00 -10%
Add to cart

Splat Love whitening toothpase

Pastë dhëmbësh për zbadhje dhe freski që zgjat 75 ml
L860.00
Add to cart

Splat Mouthwash Active

Shpëlarës për gojën për gingiva të shëndetshme 275ml
L550.00
Add to cart

Splat Mouthwash Biocalcium

Splat shpëlarës goje për riparim dhe zbardhje të smaltit 275ml
L550.00
Add to cart

Splat Mouthwash White Plus

Splat shpëlarës goje për një zbardhje të sigurt pa dëmtuar smaltin 275ml
L550.00
Add to cart

Splat Organic Strengthening Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh organike për dhëmbë shumë të ndjeshëm 75ml
L860.00
Add to cart

Splat Sensitive Bio-active Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh për dhëmbë të ndjeshëm dhe riparim të smaltit 100ml
L540.00
Add to cart

Splat Ultracomplex Bio-Active Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh zbardhuese për dhëmbë të ndjeshëm 100ml
L540.00
Add to cart