[email protected]

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • OFERTAT E PRANVERËS | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzi, me kartë debiti/krediti ose me këste

  • OFERTAT E PRANVERËS | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzi, me kartë debiti/krediti ose me këste

  • OFERTAT E PRANVERËS | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzi, me kartë debiti/krediti ose me këste

Kategoritë

Ortopedi

Showing all 14 results

Vendmbajtëse

Support Line Corset Maternity

Korse për shtatzëni
3,250.00 L
Shtoje në shportë
Vendmbajtëse

Support Line Dorsolomber Corset

Brez me shufra çeliku për zonën dorsolumbare
6,000.00 L
Përzgjidhni mundësi
Vendmbajtëse

Support Line Lumbosacral corset 32cm with belt

Brez me rrip për zonën lumbosakrale
3,550.00 L
Përzgjidhni mundësi
Vendmbajtëse

Support Line Woolen Corsets

Brez për mesin me material leshi
1,600.00 L
Përzgjidhni mundësi
Vendmbajtëse

Support Line Foam Backed Colar

Suport për qafën material sfungjeri
1,350.00 L
Përzgjidhni mundësi
Vendmbajtëse

Support Line Ankle Stabilizer With Ligament Support

Suport për kyçin e këmbës dhe pjesën e ligamentit
2,100.00 L
Përzgjidhni mundësi
Vendmbajtëse

Support Line Arm Sling – XL

Fashë llastiku për mbështetjen e krahut dhe bërrylit
1,400.00 L
Përzgjidhni mundësi
Vendmbajtëse

Support Line Silicone Insoles L

Shtroje silikoni për këmbët
2,400.00 L
Shtoje në shportë
Vendmbajtëse

Support Line Hernia Support Double

Suport për hernie në të dyja krahët (e majtë/e djathtë)
2,000.00 L
Shtoje në shportë
Vendmbajtëse

Support Line Silicone Heel Cup

Silikon mbështetës për thembrën
1,500.00 L
Shtoje në shportë
Vendmbajtëse

Support Line The frog Splint

Suport për gishtin
900.00 L
Përzgjidhni mundësi
Vendmbajtëse

Support Line Lumbosacral Corset

Brez për mesin me hark 26 cm me rrip
3,250.00 L4,000.00 L
Përzgjidhni mundësi
Vendmbajtëse

Support Line Patella And Ligament Knee Support

Suport për gjurin me hapje tek kupa e gjurit
2,400.00 L
Shtoje në shportë
Vendmbajtëse

Support Line Elastical Elbow Support

Mbështetje elastike për krahun dhe bërrylin
1,200.00 L
Përzgjidhni mundësi