info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Mëposhtë shfaqen të 39 rezultatet.

Nutriben 5 Cereals 6m+

Nutriben 5 drithëra për
fëmijë mbi 6 muaj.

L550.00
Lexo më shumë

Nutriben 8 Cereals 4 Fruits with milk 6m+

Drithëra me fruta dhe
qumësht, për fëmijë mbi 6 muaj. 300g.

L730.00
Lexo më shumë

Nutriben 8 Cereals 6m+

Miks prej 8 drithërash për fëmijë mbi 6 muaj.
300g.

L580.00
Lexo më shumë

Nutriben 8 Cereals Calcium With a Hint of Honey 6m+

Drithëra me mjaltë dhe
kalçium, për fëmijë mbi 6 muaj.
300g.

L550.00
Lexo më shumë

Nutriben 8 Cereals Digest with a Hint of Honey 6m+

Drithëra me mjaltë, që ndihmojnë tretjen, për fëmijë mbi 6 muaj.
300g .

L550.00
Lexo më shumë

Nutriben 8 Cereals Fibre with a Hint of Honey 6m+

Drithëra me mjaltë dhe
fibra për fëmijë mbi 6 muaj.
300g .

L580.00
Lexo më shumë

Nutriben 8 Cereals Marie Biscuits with a Hint of Honey 6m+

Drithëra me mjaltë dhe
biskota, për fëmijë mbi 6 muajsh.
300g.

L580.00
Lexo më shumë

Nutriben 8 Cereals with a Hint of Honey 6m+

Miks drithërash me shije
mjalti, për fëmijë mbi 6 muaj. 300g.

L550.00
Shto në shportë

Nutriben 8 Cereals with a Hint of Honey and 4 Fruits 6m+

Drithëra me mjaltë dhe fruta, për fëmijë mbi 6 muaj.
300g.

L580.00
Shto në shportë

Nutriben 8 Cereals, Honey and Dried Fruits 6m+

Drithëra me mjaltë dhe fruta të thata, për fëmijë mbi 6 muaj.
600g .

L1,150.00
Shto në shportë

Nutriben AC Digest

Qumësht formulë për të qetësuar simptomat e
kolikave (dhimbjeve të barkut te të porsalindurit).
400 g.

L1,600.00
Lexo më shumë

Nutriben AE Digest 2

Qumësht formulë që
ndihmon tretjen dhe
parandalon konstipacionin. Për fëmijë mbi 6 muajsh.
800g.

L3,000.00
Lexo më shumë

Nutriben Alivit Confort

Çaj për lehtësimin e gazrave
te të porsalindurit.
200g.

L600.00
Lexo më shumë

Nutriben Alivit Dreams

Çaj për rregullimin e gjumit te të porsalindurit, me lule bliri, melisa dhe lule limoni e portokalli.
200g.

L700.00
Shto në shportë

Nutriben AR 1

Qumësht kundër refluksit për fëmijë 0-6 muajsh.
800 g.

L3,100.00
Lexo më shumë

Nutriben AR 2

Qumësht kundër refluksit për fëmijë mbi 6 muajsh.
800 g.

L3,100.00
Lexo më shumë

Nutriben Breakfast Wheat and Fruit 12m+

Drithëra mëngjesi me grurë dhe fruta, për fëmijë mbi 1 vjeç.
600g.

L950.00
Lexo më shumë

Nutriben Breakfast Wheat Flakes 12m+

Drithëra mëngjesi, për fëmijë mbi 1 vjeç.
750g .

L1,050.00
Lexo më shumë

Nutriben Breakfast Wheat Flakes and fruit12m+.

Drithëra mëngjesi me grurë dhe fruta, për fëmijë mbi 1 vjeç.
750g.

L1,150.00
Lexo më shumë

Nutriben Cacao con Galletas Maria 12m+

Drithëra me biskota dhe kakao, për fëmijë mbi 1 vjeç.
250g.

L580.00
Shto në shportë

Nutriben Confort

Qumësht formulë që përmirëson tretjen dhe parandalon konstipacionin. Për fëmijë 0-6 muajsh.
800g.

L3,150.00
Shto në shportë

Nutriben Ecopotitos Choice Fruit Salad 6m+

Pure Eco me fruta, për fëmijë mbi 6 muaj. 200g.

L360.00
Shto në shportë

Nutriben Ecopotitos Garden Vegetables with Turkey Jar 6m+

Pure Eco me perime dhe gjel deti, për fëmijë mbi 6 muaj. 200g.

L360.00
Shto në shportë

Nutriben Ecopotitos Selection of Banana and Apple Jar 4m+

Pure Eco me banane dhe mollë, për fëmijë mbi 4 muaj. 200g.

L290.00
Shto në shportë

Nutriben First Fruits 4m+

Drithëra me fruta, për fëmijë mbi 4 muaj.
300g.

L580.00
Shto në shportë

Nutriben Follow On Pro- α

Qumësht formulë për fëmijë mbi 6 muajsh

L1,300.00L2,500.00
Zgjidh opsionet

Nutriben Frutas Sem Gluten 4m+

Drithëra pa gluten, me fruta dhe
qumësht, për fëmijë mbi 4 muaj. 300g.

L680.00
Lexo më shumë

Nutriben Gluten Free Cereals 4m+

Drithëra pa gluten për
fëmijë mbi 4 muaj.
300g.

L550.00
Shto në shportë

Nutriben Gluten Free Cereals with Adapted Milk 4m+

Drithëra pa gluten, me
qumësht, për fëmijë mbi 4 muaj.
300g.

L680.00
Lexo më shumë

Nutriben Growing Up 6m+

Miks drithërash për rritje
të shëndetshme.
300g.

L580.00
Shto në shportë

Nutriben Growing Up Pro- α

Qumësht formulë për fëmijë mbi 12 muajsh.

L2,350.00
Lexo më shumë

Nutriben Growing Up with Adapted Milk 6m+

Miks drithërash me gluten dhe qumësht, për fëmijë mbi 6 muaj.
300 g.

L680.00
Shto në shportë

Nutriben Hydrolysed 1

Qumësht me proteina tw hidrolizuara,
antialergjik, pa laktozë për fëmijët nga dita e parë e lindjes deri në 6 muaj.

L2,500.00
Lexo më shumë

Nutriben Hydrolysed 2

Qumësht i hidrolizuar,
antialergjik, pa laktozë për fëmijët mbi 6 muaj.
400 g.

L2,500.00
Lexo më shumë

Nutriben Natal Pro – α

Qumësht formulë, për fëmijë 0-6 muajsh.

L1,400.00L2,600.00
Zgjidh opsionet

Nutriben R.N Low Weight

Qumësht formule për
fëmijë prematurë dhe nën peshë.
400g.

L2,000.00
Lexo më shumë

Nutriben Rice Cereal 4m+

Drithëra orizi pa gluten, për fëmijë mbi 4 muaj.
300g.

L550.00
Lexo më shumë

Nutriben Soya

Qumësht me sojë, pa
laktozë për fëmijët që nga lindja.
400 g.

L2,000.00
Lexo më shumë

Nutriben Starter for the botlle 4m+

Drithëra me misër, pa qumësht, për fëmijë mbi 4 muaj.

L530.00
Lexo më shumë