info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Showing 97–144 of 154 results

Phyto Phytodensia Plumping Mask

Maskë volumizuese për flokë të hollë dhe të dobët
175 ml

L5,600.00
Shto në shportë

Phyto Phytodensia Serum

Serum volumizues për flokë të hollë dhe të dobët
30ml

L4,900.00
Shto në shportë

Phyto Phytodensia Shampoo

Shampo për flokë të dobët dhe të hollë
200 ml

L2,100.00
Shto në shportë

Phyto Phytoelixir Cleansing Care Cream

Krem pastrues për skalpin, për flokë shumë të thatë
75ml

L2,540.00
Shto në shportë

Phyto Phytoelixir Intense Nourishing Shampoo Ultra Dry Hair

Shampo për flokë shumë të thatë
200ml

L2,260.00
Shto në shportë

Phyto Phytoelixir Intense Nutrition Mask

Maskë ushqyese për flokë shumë të thatë 200ml

L6,060.00
Shto në shportë

Phyto Phytoelixir Subtle Intense Nutrition Oil

Vaj ushqyes për flokë të thatë
75ml

L3,920.00
Shto në shportë

Phyto Phytojojoba Moisturizing Mask

Maskë për flokë të
thatë
150ml

L2,990.00
Shto në shportë

Phyto Phytojojoba Shampoo

Shampo për flokë të thatë
250ml

L1,630.00
Shto në shportë

Phyto Phytokeratine Extreme Cleansing Cream

Krem pastrues për flokë të dëmtuar
75ml

L2,520.00
Shto në shportë

Phyto Phytokeratine Extreme Exceptional Cream

Krem rigjenerues për flokë të dëmtuar
100 ml

L4,370.00
Shto në shportë

Phyto Phytokeratine Extreme Exceptional Shampoo

Shampo për flokë të thatë dhe të dëmtuar
200 ml

L2,400.00
Shto në shportë

Phyto Phytokeratine Extreme Exceptonal Mask

Maskë riparuese për flokë shumë të dëmtuar dhe të thatë 200ml

L6,200.00
Shto në shportë

Phyto Phytokeratine Repairing Thermal Protectant Spray

Spraj mbrojtës dhe rigjenerues për flokë të dëmtuar
150 ml

L2,630.00
Shto në shportë

Phyto Phytokeratine Serum

Serum riparues për flokë të dëmtuar
30ml

L3,100.00
Shto në shportë

Phyto Phytokeratine Shampoo

Shampo për flokë të dobët dhe të dëmtuar
200ml

L1,970.00
Shto në shportë

Phyto Phytokeratine Ultra Repairing Mask

Maskë për flokë të dobët dhe të dëmtuar 200 ml

L3,800.00
Shto në shportë

Phyto Phytolium 4 Treatment

Trajtim kundër rënies së flokëve për meshkuj
Paketim me 12 ampula

L9,160.00
Shto në shportë

Phyto Phytolium Shampoo

Shampo kundër rënies së flokëve për meshkuj
200ml

L1,830.00
Shto në shportë

Phyto Phytomillesime Color Enhancing Mask

Maskë për flokë të lyer
200 ml

L5,300.00
Shto në shportë

Phyto Phytomillesime Color Enhancing Shampoo

Shampo për flokë të lyer
200ml

L1,900.00
Shto në shportë

Phyto Phytomillessime Beauty Concentrate Spray

Spraj trajtues për flokë të lyer
150ml

L3,500.00
Shto në shportë

Phyto Phytomillessime Cleansing Care Cream

Krem pastrues për flokë të lyer
75ml

L2,250.00
Shto në shportë

Phyto Phytoneutre Shampoo

Shampo detoksifikuese
125ml

L1,830.00
Shto në shportë

Phyto Phytonovathrix Shampoo

Shampo kundër rënies së flokëve
200ml

L2,150.00
Shto në shportë

Phyto Phytopanama Daily Balancing shampoo

Shampo për flokë të yndyrshëm
250ml

L1,720.00
Shto në shportë

Phyto Phytoplage Moisturizing Hair and Body Wash

Shampo trupi dhe koke
200 ml

L2,260.00
Shto në shportë

Phyto Phytoplage Protective Sun Veil

Spraj mbrojtës për flokët
125ml

L2,260.00
Shto në shportë

Phyto Phytoplage Sun Protective Oil

Vaj mbrojtës për flokët
100 ml

L2,400.00
Shto në shportë

Phyto Phytopolleine Botanical Scalp Treatment

Trajtim natyral për skalpin
25ml

L4,230.00
Shto në shportë

Phyto Phytoprogenium Shampoo

Shampo për përdorim të shpeshtë
200ml

L1,830.00
Shto në shportë

Phyto Phytosquam Anti-Dandruff Purifying Shampoo Dry Hair

Shampo për flokë të thatë me zbokth
200ml

L2,540.00
Shto në shportë

Phyto Phytosquam Anti-Dandruff Purifying Shampoo Oily Hair

Shampo për flokë me zbokth të yndyrshëm
200ml

L2,540.00
Shto në shportë

Phyto Phytosquam Intense Anti Dandruff Intensive Treatment Shampoo

Shampo intensive kundër zbokthit
100ml

L2,540.00
Shto në shportë

Phyto Phytovolume Actif Spray Volume Intense

Spraj për flokë me volum
125ml

L2,120.00
Shto në shportë

Phyto Phytovolume Volumizing Shampoo

Shampo për flokë me volum
200ml

L1,830.00
Shto në shportë

PhytoColor

Bojë flokësh me ekstrakte bimore pa amoniak

L1,820.00
Zgjidh opsionet

Sugarbearhair Hair Vitamins

Suplement me vitamina për flokët

Paketim me 60 arushë të përtypshëm

L4,500.00
Shto në shportë

Vichy Aminexil Clinical 4 Anti-Hair Loss Woman

Trajtim kundër rënies së flokëve për femra
Paketim me 21 ampula

L9,300.00
Shto në shportë

Vichy Aminexil Clinical 5 Anti-Hair Loss Treatment Man

Trajtim kundër rënies së flokëve për meshkuj
Paketim me 21 ampula

L9,300.00
Shto në shportë

Vichy Dercos Aminexil Foaming Solution

Solucion për meshkuj, trajtues për rënien e flokëve
150ml

L5,100.00
Shto në shportë

Vichy Dercos Aminexil Intensive Treatment for Thining Hair Man

Trajtim intensiv për fazat e para të rënies së flokëve te meshkujt
36ml

L3,500.00
Shto në shportë

Vichy Dercos Anti Dandruff Shampoo for Sensitive Scalp

Shampo kundër zbokthit për skalp të irrituar
200 ml

L2,000.00
Shto në shportë

Vichy Dercos Anti-Dandruff and Itchy Scalp Dry Hair Shampoo

Shampo kundër zbokthit për flokë të thatë
200ml

L2,000.00
Shto në shportë

Vichy Dercos Anti-Dandruff DS Shampoo Normal/Oily Hair

Shampo kundër zbokthit për flokë normalë dhe të yndyrshëm
200ml

L2,000.00
Shto në shportë

Vichy Dercos Densi – Solution Thickening Shampoo

Shampo për flokë të dobët dhe të rrallë
250ml

L2,200.00
Shto në shportë

Vichy Dercos Dermo Soothing Sensitive Scalp Shampoo

Shampo trajtuese e skalpit të irrituar
200 ml

L2,000.00
Shto në shportë

Vichy Dercos Energising Stimulating Shampoo Men

Shampo trajtuese për
rënien e flokëve për meshkuj
200 ml

L2,000.00
Shto në shportë