info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Nutrigen Bonidenti Drops

Çmimi:L950.00

Vitaminë D3 dhe fluor për fëmijë 18 ml

Stock: 4 in stock

SKU: 0044392
Tags: , , , , ,

Additional information

Përshkrimi

Vitamina D3 dhe fluori janë elementë të rëndësishëm për zhvillimin e kockave dhe mirëmbajtjen e dhëmbëve.
Pavarësisht se qumështi i gjirit është ushqimi më i mirë për bebet, nuk ka sasinë e nevojshme të vitaminës D për të cilën ata kanë nevojë.
Nutrigen është një integrator që plotëson nevojat ditore të fëmijëve tuaj me vitaminë D3 dhe fluor.
Nuk zëvëndëson dietën ushqimore.
Nuk këshillohet marrja e produkteve me bazë fluori kur përqëndrimi i tij në ujin e pijshëm është mbi 0.7mg/l.
Nuk rekomandohet te individët që janë të ndjeshëm ndaj ndonjërit prej përbërësve të formulimit.
Nuk duhet të tejkalohen dozat e rekomanduara ditore.
Produkti ruhet në vend të freskët, të thatë, i mbrojtur nga drita.

Përdorimi

Tunde para çdo përdorimi.
Bebe dhe fëmijë mbi 6 muaj: 6 pika në ditë.
Pikat mund të jepen siç janë ose të tretura në pak ujë.
Nuk rekomandohet të treten në qumësht, kos ose lengje frutash.

Përbërësit

Përbërësit kryesorë aktivë:
-fluor;
-vitamin D3.