info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Për shkak të situatës së pandemisë së Covid-19, dërgesat në Kosovë janë pezulluar, deri në një njoftim të dytë.

Hipp Baby Water

Çmimi:L250.00

Ujë mineral për foshnje
1.5 L

Stock: In stock

SKU: 001808
Tags: , , , , , , ,

Additional information

Masa

1.5 L

Brand

Formulation

Specific For

Përshkrimi

Ujë mineral me përmbajtje të ulët natriumi, i përshtatshëm për përgatitjen e ushqimeve të foshnjeve.
Nuk ka nevojë për vlim.

• i përshtatshëm për përgatitjen e ushqimit për bebe
• i përshtatshëm për të shuar etjen e foshnjës suaj
• ideal për dietën e ulët të natriumit të foshnjës suaj
• ujë natyral i pakarbonuar

• kontrollohet rreptësisht

Përdorimi

Uji mund të përdoret menjëherë pas hapjes. Të ruhet larg nga drita dhe në temperature ambjenti. Pas hapjes sigurohuni që shishja të qëndrojë e pastër.Nëse shishja qëndron më shumë se 24 orë e hapur rekomandohet që uji të vlohet para përdorimit.