info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Dr.Brown’s Finger toothbrush 3m+

Çmimi:L700.00

Dr.Brown's furçë dhëmbësh për foshnje mbi 3 muajsh

Stock: Out of stock

Additional information

Përshkrimi

Furça është e përshtatshme për higjenën orale të foshnjeve. 100% silikon.Vendoset si këllëf në gishtin e një të rrituri, duke lehtësuar pastrimin dhe masazhimin e mishrave të dhëmbëve nga të dyja anët. Paketimi përmban dhe një kuti ruajtëse. Pa BPA