info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Siguria e produkteve

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In venenatis auctor enim vitae tincidunt. Nam posuere at quam a pellentesque. Aliquam in nibh sem. Nulla interdum volutpat arcu, in suscipit risus.

FarmaOn garanton cilësi maksimale për produktet e tregëtuara online në FarmaOn.al.

Të gjithë produktet janë prodhime të markave më të mira ndërkombëtare, dermokozmetike-farmaceutike, prodhimeve për fëmijë, integratorëve ushqimorë, aparateve mjekësore etj

Ne bashkëpunojmë me importuesit zyrtarë të çertifikuar për importin dhe tregëtimin e produkteve në fjalë, në Republikën e Shqipërisë.

Përgatitjet galenike, prodhim i Farmaci Daja, përgatiten në laboratorin galenik të kësaj farmacie, duke u mbështetur në literaturën bashkëkohore e formularin farmaceutik, sipas të gjithë rregullave të miratuara nga Ministria e Shëndetësisë