info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

Ofertë!

Buona Simbiosistem Gocce

Çmimi:1,700.00 L 1,530.00 L -10%

Suplement ushqimor me probiotikë për një florë intestinale normale
10 ml

Stock: Ka stok

Informacion shtesë

Brand

Formulimi

Lactose Gluten

,

Masa

10 ml

Suitable For

,

Simbiosistem Drops është një suplement ushqimor që përmban lactobacille (Lactobacillus reuteri dhe Lactobacillus rhamnosis) të nevojshme për një florë intestinale normale.
Lactobacillet janë të mikroinkapsuluara dhe me veshje gastro-rezistente, e cila rrit qëndrueshmërin e produktit gjatë kalimit në traktin gastro-intestinal.
Kjo mundëson që një numër i madh lactobacilesh të arrijë në zorrë dhe të krijojë koloni.

Pa gluten.
Pa laktozë.
Pa alergenë.
Suplementet ushqimore nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore.

Tunde shishen përpara përdorimit.
Rekomandohen dozat e mëposhtme:
-për fëmijët nën 1 vjeç: 5 pika në ditë;
-për fëmijët mbi 1 vjeç: 10 pika në ditë.
Shenja te pipeta e pranishme në paketim është e barasvlefshme me 5 pika.
Prania e pjesëzave të patretura dhe pasi e keni tundur shishen nuk tregon një defekt në produkt.
Pikat mund të konsumohen siç janë ose të treten me pak ujë ose lëngje në temperaturë më të ulët se 37˚C.
Mund të përdoret deri në 30 ditë mbas hapjes.
Nuk është kusht ruajtja në frigorifer pas hapjes.

Vegetable oil; microencapsulated lactic acid bacteria: Lactobacillus rhamnosus LR06, Lactobacillus reuteri LRE02.
Each dose (10 drops) of Simbiosistem drops contains in a micro-encapsulated and gastro-protective form:
-1 billion Lactobacillus rhamnosus.
-1 billion Lactobacillus reuteri.

Lista e përbërësve përditësohet vazhdimisht. Ju lutemi referojuni përbërësve të shënuar në paketimin e produktit.