info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Splat Extreme White Toothpaste

Çmimi:L1,100.00

Splat pastë dhëmbësh për një zbardhje ekstreme dhe të shpejtë të dhëmbëve 75ml

Stock: 5 in stock

Additional information

Përshkrimi

Pasta e cila përmban karbamid peroxide në formën e mikrogranulave, sistemin zbardhues “SP ëhite” dhe enzimat natyrale të papajas. Pastron pllakën dentare dhe zbardh smaltin deri në dy tone për 4-8 javë.
Përmban jone fluori me veprim kundër kariesit.
Pa SLES, triclosan, chlorhexidine, zbardhues agresivë.

Përdorimi

Rekomandohet konsulta me stomatologun përpara përdorimit të pastës.
Për të shmangur hiperndjeshmërinë e dhëmbëve rekomandohet përdorimi i pastës Splat Enamel Streengthing çdo 4-6 javë.
Për të përfituar një zbardhim sa më të mirë rekomandohet që 20 min pas larjes së dhëmbëve të shmanget ngrënia apo pirja.
Rekomadohet përdorimi i pastës tek të rriturit mbi 16 vjeç.

Përbërësit

PVP, Zinc Citrate, Urea Peroxide, Lecithin, Sodium Fluoride, Papain, Paprika Extract.