info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Playboy Lubricated XXL Condoms

Çmimi:L200.00L300.00

Kondomë XXL
Clear


SKU: KL013
Tags: , ,

Additional information

Masa

3 copë, 6 copë

Përshkrimi

Kondomë me përmasa më të mëdha, në krahasim me kondomët e zakonshëm. Të testuar elektronikisht. Të testuar nga ISO. I nënshtrohen testimit për nitrozamina dhe proteina. Të testuar për rrjedhje mes ”Electrolyte Water Testing Equipment”. Mbrojnë nga sëmundjet seksualisht të transmetueshme dhe shtatzënitë e padëshiruara.

Përdorimi

Çdo kondom është vetëm për një përdorim.

Hapni me kujdes ambalazhin. Mos përdorni thonjtë e thonjve, dhëmbët ose ndonjë gjë që mund të dëmtojë kondomin.

Para aktit seksual vendosni kondomin në kokën e penisit në gjendje ereksioni dhe çmbështilleni me kujdes deri në bazën e penisit.

Menjëherë pas ejakulacionit, hiqeni me kujdes kondomin, ndërsa penisi është akoma në gjendje ereksioni.