info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Për shkak të situatës së pandemisë së Covid-19, dërgesat në Kosovë janë pezulluar, deri në një njoftim të dytë.

Omron RS6 Wrist Blood Pressure Monitor

Çmimi:L12,350.00

Aparat elektronik kyçi, për matjen e presionit të gjakut.

Stock: Out of stock

Additional information

Brand

Përshkrimi

Pajisjet për matjen e
presionit të gjakut në shtëpi janë jetike, për personat që vuajnë nga hipertensioni. Matja e saktë e vlerave të PAS (presion arterial sistolik), PAD (presion arterial diastolik) dhe pulsit në çdo kohë rrit mundësinë, për parandalimin e infarktit dhe goditjeve cerebrale.
Në sajë të një teknologjie të lartë detekton rrahjet e çrregullta dhe pozicionin jo korrekt gjatë matjes.
Mansheta ka të dizenjuar mbi të, mënyrën korrekte të vendosjes në krah.
Pajisja mund të përdoret nga dy persona dhe ruan në memorje deri në 180 matje (90 për secilin person).
Llogarit mesataren e 3 vlerave të fundit të matura.
Lehtësisht i transportueshëm.
Testuar klinikisht.
Plotëson standartet e vendosura nga Shoqata Europiane e Presionit të Gjakut.
Informacione shtesë mbi garancinë
Ky produkt ofrohet me një garanci nga firma prodhuese, për një periudhë 3 vjeçare pas datës së blerjes.
Gjatë kësaj periudhe garancie ofrohet pa pagesë: shërbimi për rregullimin e pjesëve të produktit, ose për zëvëndësimin e produktit, ose të ndonjë pjese të dëmtuar teknikisht.
Garancia nuk mbulon këto pika:
a) shpenzimet për riparime dhe/ose defekte që rezultojnë nga riparimet e kryera nga persona të paautorizuar;
b) kontrolli periodik dhe mirëmbajtja që tregon blerësi ndaj produktit;
c) aksesorët si p.sh: adaptor, mansheta, maska, kitet, filtrat, tubat kanë nga 1 vit garanci nga data e blerjes;
d) dëmet e çdo lloji, të shkaktuar aksidentalisht ose nga keqpërdorimi, si p.sh: thyerja, djegia e aparatit, përdorimi i aksesorëve të tjerë dhe jo origjinalë të firmës, gërvishtje, dëmtime fizike edhe kur ato janë brenda periudhës 3 vjeçare;
e) shërbimi i kalibrimit nuk përfshihet në garanci.
Riparimi ose zëvëndësimi nën garanci nuk shkakton zgjatje ose rinovim të periudhës së garancisë.
Garancia jepet vetëm nëse produkti kthehet i plotë, së bashku më faturën origjinale të blerjes dhe ambalazhin.

Përdorimi

Përpara se të kryheni matjen e tensionit duhet:
– të shmangni duhanin, konsumin e ushqimit, të kafes dhe aktivitetin fizik për rreth 30 minuta para matjes;
– të keni qënë në gjendje qetësie, për të paktën 5 minuta para matjes;
– të shmangni matjen në gjendje stresi, pasi vlera e përftuar e tensionit do të rezultojë më e lartë;
– të shmangni rrobat shumë të ngushta që shtrëngojnë krahun.
Gjatë matjes së tensionit duhet të qëndroni ulur, aparati i presionit të gjakut vendoset në kyç dhe dora mbahet në drejtim të zemrës.

Përbërësit

Bateri, çantë mbajtëse, manual përdorimi, aparat për matjen e presionit të gjakut.