info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • Zbulo ofertat e pranverës | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim ose me kartë debiti/krediti

  • Zbulo ofertat e pranverës | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim ose me kartë debiti/krediti

  • Zbulo ofertat e pranverës | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim ose me kartë debiti/krediti

Ofertë!

Now Prenatal Gels + DHA

Çmimi:3,879.90 L 3,491.91 L -10%

Multivitaminë për periudhën e shtatzënisë dhe ushqyerjes me gji
Paketim x 90 kapsula

Stock: S’ka stok

Informacion shtesë

Brand

Formulation

Suitable For

Lactose Gluten

Përshkrimi

Prenatal është një suplement i formuluar me vitamina dhe minerale për shëndetin e femrave shtatzënë dhe lehonë.
Përvec vitaminave dhe mineraleve, ky suplement përmban vaj borage (GLA) dhe 250 mg DHA të cilat ndikojnë pozitivisht në zhvillimin e trurit dhe shikimin.
Pa gluten.
Pa vezë.
Pa qumësht.
Pa grurë.
Pa molusqe.
Pa produkte të bulmetit.
Në përputhje me dietën Halal dhe Kosher.
Mbidozimi me hekur mund të jetë fatal për fëmijët nën 6 vjeç, prandaj rekomandohet që të ruhet në zona që nuk e arrijnë fëmijët.
Suplementet nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore ditore.
Nëse jeni shtatzënë, ushqeni me gji apo vuani nga një sëmundje specifike këshillohuni me mjekun tuaj para se të përdorni produktin.
Pas hapjes ruhet në një vend të freskët dhe pa lagështi.

Përdorimi

Rekomandohet të merren 3 kapsula në ditë bashkë me ushqimin.

Përbërësit

Supplement Facts
Serving Size:3 Softgels
Servings Per Container: 30
Amount per Serving % Daily Value*
* Percent Daily Values for Pregnant and Lactating Women.
† Daily Value not established.
Calories 15
Calories from Fat 15
Total Fat 1.5 g †
Vitamin A (100% as Beta-Carotene) 5,000 IU 63%
Vitamin C (from Calcium Ascorbate) 120 mg 200%
Vitamin D-3 (as Cholecalciferol) 400 IU 100%
Vitamin E (as d-alpha Tocopheryl Acetate) 100 IU 333%
Vitamin K (as Menaquinone K2 and
Phytonadione K1) 35 mcg †
Thiamin (Vitamin B-1) (from Thiamin HCl) 5 mg 294
Riboflavin (Vitamin B-2) 5 mg 250%
Niacin (Vitamin B-3) (as Niacinamide) 13 mg 65%
Vitamin B-6 (from Pyridoxine HCl) 10 mg 400%
Folate (as Folic Acid) 800 mcg 100%
Vitamin B-12 (as Methylcobalamin) 500 mcg 6250%
Biotin 300 mcg 100%
Pantothenic Acid (Vitamin B-5)
(from Calcium Pantothenate) 20 mg 200%
Calcium
[from Calcium Carbonate (Aquamin® Seaweed Derived
Minerals), Calcium Citrate and Calcium Ascorbate]

400 mg 31%
Iron (from Ferrous Bisglycinate)
(Ferrochel®) 27 mg 150%
Iodine (from Potassium Iodide) 150 mcg 100%
Magnesium (from Magnesium Oxide,
Aquamin® Seaweed Derived Minerals
and Magnesium Citrate) 200 mg 44%
Zinc (from Zinc Bisglycinate)
(TRAACS®) 15 mg 100%
Selenium (from Selenium Glycinate
Complex) (Albion®) 70 mcg †
Copper (from Copper Bisglycinate)
(TRAACS®) 2 mg 100%
Manganese (from Manganese Bisglycinate)
(TRAACS®) 2 mg †
Chromium (from Chromium Nicotinate
Glycinate) (TRAACS®) 120 mcg †
Molybdenum (from Molybdenum
Glycinate) (TRAACS®) 75 mcg †
Potassium (from Potassium Chloride) 25 mg †
Fish Oil Concentrate 650 mg †
DHA (Docosahexaenoic Acid) 250 mg †
EPA (Eicosapentaenoic Acid) 90 mg †
Borage Oil (Seed) 125 mg †
GLA (Gamma-Linolenic Acid) 25 mg †
Choline (from Choline Bitartrate) 10 mg †
Inositol 10 mg †
Lutein (from Marigold Flowers) 500 mcg †
Lycopene
(from Natural Tomato Extract) 350 mcg †
Other Ingredients: Softgel Capsule (bovine gelatin, glycerin, water, carob), Rice Bran Oil, Beeswax, Soy Lecithin and Natural Lemon Oil.

Contains fish (tuna, anchovies) and soy.