info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Milupa Aptamil Pronutra 1

Çmimi:L1,350.00L2,400.00

Qumësht formulë, për fëmijë 0 - 6 muaj.
Clear


SKU: MIL011
Tags: , , , , ,

Additional information

Masa

400 g, 800 g

Përshkrimi

Qumështi i gjirit është qumështi më i përshtatshëm për të porsalindurit. Përmban të gjitha vlerat ushqyese, të nevojshme për zhvillimin infantil dhe një sistem imunitar të shëndetshëm.
Në rastin kur ushqyerja me gji nuk është e mundur, ose qumështi i gjirit i pamjaftueshëm, atëherë mund të përdoret qumështi formulë.

I krijuar duke u bazuar në një eksperiencë 40 vjeçare, qumështi Aptamil përmban të gjitha vlerat ushqyese të nevojshme për fëmijët.
Përmban LCP Milupa- një kompleks acidesh yndyrore të pangopura, marrja e të cilave është e rëndësishme në muajt e parë të jetës, duke qënë se organizmi i fëmijëve nuk i prodhon dot vetë.
Me kompleksin GOS/FOS në përmbajtje (galactose/ fructo-oligosacharide) që e bën më të ngjashëm me qumështin e gjirit.

Përdorimi

Shtohet në biberon 2/3 e sasisë së dëshiruar të ujit të zier dhe të ftohur deri në temperaturën 40°C dhe sasia e duhur e qumështit pluhur.
Raporti i ujit me qumështin, i nevojshëm për një përgatitje korrekte është 30 ml ujë : 1 lugë dozuese pluhur qumështi.
Mbyllet biberoni dhe tundet deri në tretje të plotë të pluhurit.
Më pas shtohet pjesa e mbetur e ujit dhe tundet në mënyrë që përgatitja të jetë sa më homogjene.
Kontrollohet paraprakisht që temperatura e qumështit të jetë 37°C në momentin e ushqimit.
Sasia e mbetur e qumështit nuk mund të ripërdoret.
Përdoret deri në 4 javë pas hapjes.

Përbërësit

demineralised whey powder (from milk), vegetable oils (palm oil, rapeseed oil, coconut oil, sunflower oil), lactose (from milk), skimmed milk, oligosaccharides (galactooligosaccharides (from milk), fructo-oligosaccharides), starch, whey protein concentrate (from milk), calcium carbonate, fish oil, potassium chloride, oil from Mortierella alpina, potassium citrate, magnesium chloride, Vitamin C, choline chloride, emulsifier (soya lecithin), taurine, potassium citrate, calcium orthophosphate, iron(II) sulfate, Vitamin E, zinc sulfate, nucleotides (sodium salts ofuridine, cytidine, adenosine, inosine, guanosine 5 monophosphates), inositol, niacin, L-tryptophan, pantothenic acid, folic acid, copper sulfate, Vitamin A, biotin, Vitamin B12, Vitamin B1, Vitamin D, Vitamin B6, manganese-ll-sulfate, potassium iodide, sodium selenite, Vitamin K, L-carnitine, Vitamin B2.