info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Medel Ionic Sauna

Çmimi:L4,950.00

Sauna jonike

Stock: 2 në stok

SKU: 0044958562
Etiketat: , , ,

Additional information

Përshkrimi

Trajtim me avull për fytyrën i nevojshëm para proçedurave estetike si:
-aplikimi i maskave të fytyrës;
-pastrim i thellë i fytyrës.
Ky trajtim sjell një sërë përfitimesh për lëkurën:
-favorizon mikroqarkullimin;
-zgjeron poret;
-lehtëson largimin e papastërtive.
-hidraton lëkurën.
Pajisja përdoret vetëm me ujë të distiluar.
Pastrohet lehtësisht.

Përdorimi

Rekomandohet të përdoret 2-3 herë në jave dhe seanca nuk duhet të zgjasë më shumë se 15 minuta.
Sasia e avullit e nevojshme për nisjen e proçedurës arrihet vetëm 1 minutë pas vendosjes në prizë.
Pajisja mbahet rreth 25cm larg fytyrës.