info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Medel Family Plus Aerosol

Çmimi:L5,000.00

Aparat aerosoli për
gjithë familjen

Stock: 1 në stok

Përshkrimi

Aparat aerosoli i thjeshtë në përdorim, efikas dhe me humbje të pakta të barit.
I pajisur me valvul me sistem të dyfishtë dhe me një çantë e cila mundëson transportimin e lehtë të aerosolit.
Seti përmban:
-maskën e hundës dhe gojës për fëmijë dhe të rritur;
-maskën e hundës;
-filtrat;
-tubin lidhës;
-maskën e gojës;
-një libër me vizatime dhe lapsa ngjyrues;
-valvul të dyfishtë.
Shkalla e grimcimit është 0.3ml/min dhe grimcat e përftuara kanë madhësi 0.8mcg.
I përshtatshëm për t’u përdorur në shtëpi.

Përdorimi

Këshilla:
-nuk përdoret nga pacientë në gjendje inkoshiente ose me funksion respirator të dëmtuar;
-të mos hiqet dhe vihet adaptori nëse i keni duart e lagura;
-të mos përdoret nëse spina ose tubi janë dëmtuar;
-të përdoret vetëm me adaptorin e vet;
-të ndërrohet filtri një herë në 60 ditë;
-të mos përdoret në një temperaturë ambjenti më të lartë se 40˚C.