info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

I-Health View Smart Blood Pressure Wrist Monitor

Çmimi:L11,000.00

Aparat elektronik kyçi për matjen e presionit të gjakut

Stock: 1 në stok

Përshkrimi

Monitorimi i presionit të gjakut është tepër i rëndësishëm, sidomos për personat që vuajnë nga hipertensioni.
Për të mundësuar matjen e presionit të gjakut në çdo moment të ditës, si kur jeni në shpi ashtu dhe jashtë saj, I-Health ju vë në dispozicion aparatin e kyçit.
Krahas indikimit të vlerave të presionit sistolik, diastolik dhe pulsit, tregon dhe mënyrën korrekte të vendosjes së manshetës.
Ruan në memorje vlerat për dy përdorues të ndryshëm.
Në sajë të shkarkimit të aplikacionit përkatës, të gjitha vlerat mund t’i kaloni dhe ruani në smartphone-in tuaj.
I validuar klinikisht.
Në përputhje me standartet e EU dhe US.
Lehtësisht i transportueshëm.

Përdorimi

Përpara se të kryheni matjen e tensionit duhet:
-të shmangni duhanin, konsumin e ushqimit, të kafes dhe aktivitetin fizik për rreth 30 minuta para matjes;
-të keni qënë në gjendje qetësie, për të paktën 5 minuta para matjes;
-të shmangni matjen në gjendje stresi, pasi vlera e përftuar e tensionit do jetë më e lartë;
-të shmangni rrobat shumë të ngushta që shtrëngojnë krahun.
Gjatë matjes mansheta vendoset në krahun e majtë, 1-2 cm mbi kyç.