info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

I-Health Start THF Non-Contact Infrared Thermometer

Çmimi:L5,500.00

Termometër balli me rrezatim infra të kuq

Stock: 1 in stock

Additional information

Përshkrimi

Zgjedhja e duhur në rastet kur nevojitet një matje e shpejtë e temperaturës.
Nevojitet vetëm 1 sekondë për të matur temperaturën, çka e bën të përshtatshëm këtë termometër, për t’u përdorur kryesisht në moshat pediatrike.
Sensorët me rrezatim infra të kuq matin energjinë që transmetohet nga balli, pa pasur nevojë për kontakt me lëkurën.
I sigurt dhe higjenik.
Mundëson lexim të lehtë edhe në errësirë, në sajë të dritës LED.
I thjeshtë në përdorim.

Përdorimi

Vendoset termometri rreth 3 cm larg mesit të ballit, shtypet butoni i ndezjes dhe pas 1 sekonde shihni rezultatin e përftuar.