info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

I-Health Clear Smart Blood Pressure Monitor

Çmimi:L13,500.00

Aparat elektronik krahu për matjen e presionit të gjakut

Stock: 1 në stok

SKU: 4495931
Etiketat: , ,

Additional information

Përshkrimi

Monitorimi i presionit të gjakut është tepër i rëndësishëm, sidomos për personat që vuajnë nga hipertensioni.
I-Health ka qëllimin që ta bëjë proçesin e matjes së presionit të gjakut sa më praktik dhe të thjeshtë.
Ngjyra e monitorit ndryshon në varësi të vlerës së përftuar:
-jeshil (parametra normale);
-i verdhë (prehipertension);
-portokalli (hipertension i shkallës së parë);
-i kuq (hipertension i shkallës së dytë).
Krahas kësaj në momentin që janë përftuar rezultatet e matjes, bëhet krahasimi me matjen paraprake për të treguar ndryshimin e vlerave në kohë.
Mansheta është e disponueshme në dy madhësi:
-standarte (22cm-42cm);
-e madhe XL (42cm-48cm).
I-Health Smart krahas shfaqjes së vlerave të përftuara nga matja e presionit në monitor, ju mundëson dhe dëgjimin e tyre.
Në sajë të shkarkimit të aplikacionit përkatës të gjitha vlerat mund t’i kaloni dhe ruani në smartphone-in tuaj.
I validuar klinikisht.
Në përputhje me standartet e EU dhe US.

Përdorimi

Përpara se të kryheni matjen e tensionit duhet:
-të shmangni duhanin, konsumin e ushqimit, të kafes dhe aktivitetin fizik për rreth 30 minuta para matjes;
-të keni qënë në gjendje qetësie, për të paktën 5 minuta para matjes;
-të shmangni matjen në gjendje stresi, pasi vlera e përftuar e tensionit do jetë më e lartë;
-të shmangni rrobat shumë të ngushta që shtrëngojnë krahun.
Gjatë matjes mansheta vendoset në krahun e majtë, 1-2 cm mbi brryl, qëndrohet në pozicionin ulur, me dorën e drejtuar nga zemra.