info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Për shkak të situatës së pandemisë së Covid-19, dërgesat në Kosovë janë pezulluar, deri në një njoftim të dytë.

Holle Minis Fruits Bar Banana-Orange 12m+

Çmimi:L650.00

Copëza frutash për fëmijë mbi 1 vjeç.

Additional information

Brand

Suitable For

Përshkrimi

Kombinimi i bananes me portokallin në copëza të vogla, përbën një vakt të ndërmjetëm për fëmijët, i përshtatshëm për t’u marrë me vete gjatë shëtitjes.
Janë në përmasa të tilla që mund të mbahen lehtësisht në dorë nga fëmijët.
Të paketuara veç e veç me qëllim që të jenë të freskëta dhe të ruhet shija.
Pa vezë.
I çertifikuar nga Unioni Europian.

Përdorimi

Fëmijët mund t’i hanë vetë frutat, po gjithmonë në mbikëqyrjen e prindërve.

Përbërësit

Dried bananas* 25%,
rolled oats*, pear juice
concentrate*, apple
juice concentrate*,
potato starch*,
wholegrain spelt wafers* (wholegrain spelt flour*, potato starch*), orange juice concentrate* 4%.