info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Për shkak të situatës së pandemisë së Covid-19, dërgesat në Kosovë janë pezulluar, deri në një njoftim të dytë.

Holle Apple and Banana 4m+ Demeter

Çmimi:L200.00

Pure me mollë dhe banane për fëmijë mbi 4 muaj. 125g.

Stock: In stock

Additional information

Brand

Përshkrimi

Puretë e frutave Holle përgatiten me fruta natyrale, me përqindje të ulët aciditeti.
Përgatitja bëhet në mënyrë të tillë, që mos humbasë aroma e frutave dhe të mos u shtohet sheqer shtesë.
Si fillim nisen puretë që kanë një frut, më pas kalohet te kombinimet e frutave të ndryshme.
Kombinimi i bananes me mollën është i përshtatshëm për fëmijë mbi 4 muaj.
Pa gluten, pa laktozë, pa vezë, pa ëmbëlsues.
Pa kripë, pa proteina të qumështit, pa maja.
Me çertifikim Demeter.

Përdorimi

Ngrohet para përdorimit. Fillohet ushqimi me dy-tre lugë dhe gradualisht çdo ditë shtohet sasia, derisa arrin në një kavanoz të plotë.
Kavanozi i hapur ruhet në frigorifer, deri dy ditë pas hapjes.

Përbërësit

Apple* 80 %, Banana* 20 %