info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Durex Total Contact

Çmimi:L600.00

Kondomë për një kontakt total 12 copë

Stock: Out of stock

SKU: 4496000
Tags: , ,

Additional information

Përshkrimi

Kondomë transparentë, shumë të hollë, që mundësojnë një kontakt maksimal midis dy partnerëve.

Janë përftuar nga goma natyrale dhe kanë një veshje sipërfaqësore lubrifikuese.

Çertifikuar nga CE. Testuar elektronikisht.

 

Vëmendje  Përdorimi i kondomit është një masë efektive e mbrojtjes nga shtatzënitë e padëshiruara dhe sëmundjet seksualisht të transmetueshme, kur përdoret në mënyrën e duhur.

Megjithatë asnjë metodë kontraceptive nuk siguron mbrojtje 100% nga shtatzënitë e padëshiruara, virusi HIV & sëmundjet seksualisht të transmetueshme.

Përdorimi

Çdo kondom është vetëm për një përdorim.

Hapni me kujdes ambalazhin. Mos përdorni thonjtë e thonjve, dhëmbët ose ndonjë gjë që mund të dëmtojë kondomin.

Para aktit seksual vendosni kondomin në kokën e penisit në gjendje ereksioni dhe çmbështilleni me kujdes deri në bazën e penisit.

Menjëherë pas ejakulacionit, hiqeni me kujdes kondomin, ndërsa penisi është akoma në gjendje ereksioni.