info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Durex Performax Intense

Çmimi:L600.00

Kondomë që rrisin performancën seksuale 12 copë

Stock: 2 in stock

SKU: 4495971
Tags: , ,

Additional information

Përshkrimi

Kondomë të përftuar nga goma natyrale. Transparentë, me kokrriza dhe kanë një shtresë sipërfaqësore lubrifikuese.

Përmbajnë benzokainë 5%, e cila ndikon pozitivisht për të rritur performancën seksuale të të dy partnerëve.

Çertifikuar nga CE. Testuar elektronikisht.

 

Vëmendje  Përdorimi i kondomit është një masë efektive e mbrojtjes nga shtatzënitë e padëshiruara dhe sëmundjet seksualisht të transmetueshme, kur përdoret në mënyrën e duhur.

Megjithatë asnjë metodë kontraceptive nuk siguron mbrojtje 100% nga shtatzënitë e padëshiruara, virusi HIV & sëmundjet seksualisht të transmetueshme.

Përdorimi

Çdo kondom është vetëm për një përdorim.

Hapni me kujdes ambalazhin. Mos përdorni thonjtë e thonjve, dhëmbët ose ndonjë gjë që mund të dëmtojë kondomin.

Para aktit seksual vendosni kondomin në kokën e penisit në gjendje ereksioni dhe çmbështilleni me kujdes deri në bazën e penisit.

Menjëherë pas ejakulacionit, hiqeni me kujdes kondomin, ndërsa penisi është akoma në gjendje ereksioni.