info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Durex Intense

Çmimi:L600.00

Kondomë stimulues 12 copë

SKU: 4496001
Etiketat: , ,
Përshkrimi

Kondomë të përftuar nga goma natyrale dhe lubrifikuar me xhel stimulues.

Rrisin ndjeshmërinë në zonën intime të femrës. Janë transparentë dhe kanë një strukturë kokrrizore.

Çertifikuar nga CE. Testuar elektronikisht.

 

*Përdorimi i kondomit është një masë efektive e mbrojtjes nga shtatzënitë e padëshiruara dhe sëmundjet seksualisht të transmetueshme, kur përdoret në mënyrën e duhur.

Megjithatë asnjë metodë kontraceptive nuk siguron mbrojtje 100% nga shtatzënitë e padëshiruara, virusi HIV & sëmundjet seksualisht të transmetueshme. 

Përdorimi

Përdoren gjatë kryerjes së marrëdhënieve seksuale.