info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Dr. Brown’s Infant-to-toddler toothbrush 0-3 years

Çmimi:L700.00

Dr. Brown’s furcë dhëmbësh për fëmijë 0-3 vjec

Rifillo


Përshkrimi

Furcë shumë e butë e përshtatshme për larjen e dhëmbëve të foshnjeve duke filluar nga dhëmbët e parë.Trupi i përkulshëm lejon pastrimin dhe në rastet kur mukoza e gojës është më e ndjeshme.

Përdorimi

Lajeni furcën e dhëmbëve
përpara dhe pas cdo përdorimi me ujë të ngrohtë.Kontrollojeni furcën përpara cdo përdorimi.Nuk lejohet zierja, sterilizimi me avull apo ai në mikrovalë i furcës.Rekomandohet të ndërrrohet cdo 3 muaj.