info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Doppelherz Sport Direct

Çmimi:L1,170.00

Vitamina & minerale për aktivitet fizik 20 bustina

Stock: 5 in stock

Additional information

Përshkrimi

Kombimin i një sërë vitaminash dhe mineralesh, për të plotësuar nevojat fiziologjike të përsonave me aktivitet të shtuar fizik.

I pasur me magnez dhe kalçium për një funksion normal të muskujve, sistemit kockor dhe atij nervor.

Jodi është një element që ndikon në mirë-funksionimin e gjëndrës tiroide ndërsa zinku & kromi ndikojnë në balancimin e nivelit të glukozës në gjak.

Seleni ka veti të fuqishme antioksiduese.

Vitaminat e grupit B kanë rol parësor në mirëfunksionimin e sistemit nervor dhe bashkë me hekurin ndikojnë në sistemin e qarkullimit të gjakut, në sistemin imunitar, në shumë reaksione metabolike përfshirë edhe metabolizmin e energjisë.

Formuluar në formën e kokrrizave të tretshme në gojë. Pa gluten. Pa laktozë. I përshtatshëm për veganët.

Përdorimi

Një bustinë në ditë. Tretet menjëherë në gojë. Nuk është e nevojshme të shoqërohet me ujë.

Përbërësit

Calcium Carbonate, Magnesium Oxide, Sorbitol Filler, Acidity Regulator Monosodium Citrate, Magnesium Citrate, Mannitol Filler, Citric Acid Acid, Flavor, Zinc Citrate, Iron Diphosphate, Sodium Carboxymethylcellulose Thickener, Pyridoxine Hydrochloride, Riboflavin, Thiamine Mononitrate, Talc Release Agent, Manganese Sulphate, Sweetener Acesulfame K, Sweetener Sodium Saccharin, Sweetener Sodium Cyclamate, Copper carbonate, chromium (III) chloride, potassium iodide, sodium molybdate, sodium selenate, cyanocobalamin

 

Përbërësit Sasia për një bustinë
Vitamin B1 2.8 mg
Vitamin B2 3.2 mg
Vitamin B6 4 mg
Vitamin B12 2 μg
calcium 200 mg
magnesium 300 mg
iron 2.5 mg
zinc 5 mg
copper 0.3 mg
manganese 0.5 mg
selenium 15 μg
chrome 15 μg
molybdenum 25 μg
iodine 50 μg

 

Calcium Carbonate, Magnesium Oxide, Sorbitol Filler, Acidity Regulator Monosodium Citrate, Magnesium Citrate, Mannitol Filler, Citric Acid Acid, Flavor, Zinc Citrate, Iron Diphosphate, Sodium Carboxymethylcellulose Thickener, Pyridoxine Hydrochloride, Riboflavin, Thiamine Mononitrate, Talc Release Agent, Manganese Sulphate, Sweetener Acesulfame K, Sweetener Sodium Saccharin, Sweetener Sodium Cyclamate, Copper carbonate, chromium (III) chloride, potassium iodide, sodium molybdate, sodium selenate, cyanocobalamin