info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

BiotradingProton DK 50 Drops

Çmimi:L1,010.00

Vitaminë D3 dhe vitamminë K për fëmijë 15 ml

Stock: Out of stock

Additional information

Përshkrimi

Solucion micelar, me bazë ujore, lehtësisht i tretshëm në ujë apo lëngje të tjera.
Përmban:
-vitaminën K, e nevojshme për formimin e faktorëve që marrin pjesë në proçesin e koagulimit të gjakut;
-vitaminën D3, e nevojshme për kockat, muskujt, sistemin imunitar dhe përthithjen e kalçiumit dhe fosforit.
Produkti ruhet në vend të freskët, të thatë, i mbrojtur nga drita.
Nuk duhet të tejkalohen dozat e rekomanduara ditore.

Përdorimi

Tunde para çdo përdorimi.
Rekomandohet të merren 6 pika në ditë.
Flakoni zgjat 84 ditë.

Përbërësit

Përbërësit kryesorë aktivë:
Vitamina D3 (Colecalciferolo) Vitamina K1 (Fillochinone).