info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Për shkak të situatës së pandemisë së Covid-19, dërgesat në Kosovë janë pezulluar, deri në një njoftim të dytë.

ATC Çaj Fletë Mente Bio

Çmimi:L180.00

Çaj bimor me përbërje të mentes (Spearmint)

90 g

Stock: In stock

SKU: ATC11
Tag:

Additional information

Brand

Përshkrimi

Fleta e mentes është e pasur me mentol dhe substanca tanike.
Çaji i mentes ndikon në qetësimin e sistemit nervor.
Ndër të tjera ndihmon në largimin e gazrave nga zorrët, nxit funksionimin e tëmthit si dhe përdoret kundër heqjes së barkut dhe marrjes së mendve.

Përdorimi

Masa e një luge çaji me përzjerje hidhet në një filxhan ku shtohet ujë i valuar.
Mbulohet dhe lihet për 5 deri 10 minuta. Kullohet dhe pihet i ngrohtë ose i ftohtë sipas dëshirës.
Merren 2-3 doza të tilla në ditë.

Përbërësit

Fletë mente