info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Për shkak të situatës së pandemisë së Covid-19, dërgesat në Kosovë janë pezulluar, deri në një njoftim të dytë.

ATC Çaj Anti-variçe Bio

Çmimi:L180.00

Përzierje bimore për lehtësimin e variçeve

90 g

Stock: In stock

Additional information

Brand

Përshkrimi

Bimët mjekësore të këtij çaji mbrojnë venat e gjakut dhe i forcojnë ato.
Boronica ka efekt mbrojtës në sajë të vitaminës “P”.
Fleta e mështeknës në sajë të elementeve të saj aktive ndihmon në nxjerrjen e acidit urik dhe kolesterinës nga organizmi.
Fleta e lajthisë përmban taninë, rrëshirë acide, esencë dhe vitaminë “C” të cilat veprojnë për shërimin e variçeve.
Rrënja e rrushkullit me principet e saj aktive ndikon në qarkullimin venoz periferik.
Vadhëza e egër është një rregullator mjaft i mirë në sistemin venoz.

Përdorimi

Dy, tre luge çaji me përzjerje hidhen në një enë ku shtohet masa e një filxhani me ujë e më pas vihen të zjejë lehtë me flakë të ulët deri në vlim.
Hiqet nga zjarri mbulohet me një kapak dhe lihet për 10 minuta. Kullohet dhe pihet 2-3 herë në ditë i ëmbëlsuar me mjaltë ose sheqer.

Përbërësit

Boronicë, fletë mështekne, melilot, rrënjë rrushkulli, vadhës të egër, fletë lajthie etj.