info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Për shkak të situatës së pandemisë së Covid-19, dërgesat në Kosovë janë pezulluar, deri në një njoftim të dytë.

ATC Çaj Anti-kolesterol Bio

Çmimi:L180.00

Përzierje bimore kundër kolesterolit

95 g

Stock: In stock

Additional information

Brand

Përshkrimi

Bimët përbërëse të këtij çaji kanë aftësi koleretike dhe kalagoge dmth rrisin prodhimin e tëmthit dhe lehtësojnë rrjedhjen e tij, duke ulur kolesterolin në gjak.
Fleta e betullës ul kolesterolin duke favorizuar rritjen e kolesterolit të mirë (HDL).
Rrënja e qumështores ka veti rigjeneruese të gjakut, nxit prodhimin e tëmthit dhe ul kolesterolin.
Kjo përzjerje e bën çajin të efektshëm për mjekimin e formave të lehta të sëmundjes së sheqerit.
Rrënja e gramit përmban triticinë që është e ngjashme me insulinën. Gjethet e mërsinës pakësojnë sasinë e sheqerit në gjak.

Përdorimi

Në masën e një filxhani me ujë, hidhet nje lugë (gjelle) me përzjerje që vendoset të ziejë në flakë të ulët.

Pas vlimit lihet të ftohet për 5-10 min. Kullohet e pihet i ngrohtë ose i vakët, i ëmbëlsuar sipas dëshirës.

Merren 2-3 doza të tilla në ditë.

Përbërësit

Fletë betulle, lule murrizi, fletë hithri, fom mjeksor, rrënjë qumështore, bisht kali, trëndafil i kuq, vjeshtull, fletë qershigle, angjinar, fletë ulliri, etj.