info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Për shkak të situatës së pandemisë së Covid-19, dërgesat në Kosovë janë pezulluar, deri në një njoftim të dytë.

ATC Çaj Anti-azmatik Bio

Çmimi:L180.00

Përzierje bimore që ndihmon në mjekimin e astmës bronkiale

90 g

Stock: In stock

Additional information

Brand

Përshkrimi

Përzjerje bimore e pasur me rrënjë të mëllagës dhe gjethe të thundërmushkës që përmbajnë shumë mucilagje e substanca që ndihmojnë në mjekimin e astmës bronkiale.
Zhumbrica, lavandula, e njëmijëfletëshi plotësojnë veprimin antiasmatik dhe ndihmojnë në nxjerrjen e gëlbazës.
Gjethja e thundërmushkës është e efektshme kundër astmës, veçanërisht në fazën e afrimit të krizës.
Ky çaj jep rezultate mjaft të mira ndaj astmës bronkiale nëse përdoret rregullisht.

Përdorimi

Hidhen dy lugë gjelle me bimët në një enë, ku shtohet gjysëm litri ujë i ftohtë.
Ena mbulohet dhe zihet ngadalë për 5 min. Lihet e mbuluar të ftohet për një orë dhe kullohet.
Pihet 3-4 herë në ditë nga një gotë përpara buke. (Mund të ëmbëlsohet me mjaltë ose sheqer).

Përbërësit

Rrënjë mëllage, zhumbricë, njëmijëfletësh, gjethe thundërmushke, lule mëllage të bardhë, lule lavandul, etj.