info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • Transport FALAS në Tiranë për çdo vlerë porosie dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Pagesë e sigurtë – Cash në dorëzim ose me kartë debiti/krediti

  • Transport FALAS në Tiranë për çdo vlerë porosie dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Pagesë e sigurtë – Cash në dorëzim ose me kartë debiti/krediti

  • Transport FALAS në Tiranë për çdo vlerë porosie dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Pagesë e sigurtë – Cash në dorëzim ose me kartë debiti/krediti

Kategoritë

Showing 1–48 of 50 results

Power of Nature Mourinol

Suplement me vaj nga mëlçia e merlucit 250 ml
2,600.00 L
Shtoje në shportë

Power of Nature Vita-C Kids

Suplement me vitaminë C për fëmijë mbi 4 vjeç 30 tableta të përtypshme
870.00 L
Shtoje në shportë

Power of Nature Multi+Multi Kids

Multivitamina për fëmijë 30 tableta të përtypshme
999.90 L
Shtoje në shportë

Vitafusion L’ilCritters Calcium & Vitamin D

Suplement me kalçium dhe vitaminë D3 në formën e haribove 60 arushë të përtypshëm
1,591.20 L
Shtoje në shportë

Vitafusion L’ilCritters Gummy Vites Daily Multivitamin

Multivitaminë për fëmijë me shije frutash 70 arushë të përtypshëm
1,600.20 L
Përzgjidhni mundësi

Vitafusion L’ilCritters Immune C Plus Zinc & Vitamin D

Suplement me vitaminë C, vitaminë D dhe zink 190 arushë të përtypshëm
1,600.20 L2,800.60 L
Përzgjidhni mundësi

Dovitavi Drops

Integrator me vitaminë D3 dhe DHA për fëmijë. (30ml)
1,720.00 L
Shtoje në shportë

Bells Vitamine C Sirup

Shurup me vitaminë C. (1ml = 10mg) 100ml
800.00 L
Shtoje në shportë

Basi Corvite Drops

Vitaminë C me pika. (1 pikë= 5mg) 20ml
780.00 L
Shtoje në shportë

Pico C Drops

Vitaminë C me pika për fëmijë. (1pikë=2.5mg vitaminë C)
1,200.00 L
Shtoje në shportë

Vitamina C Drops

Vitaminë C me pika për fëmijë. (1ml=80mg vitaminë C)
875.00 L
Shtoje në shportë

Health Aid Babyvit-D Drops

Vitaminë D3 me pika për fëmijë. (50ml)
2,440.00 L
Shtoje në shportë

Denk D3 Junior

Vitaminë D3 për fëmijë. Kuti me 100 tableta.
1,736.00 L
Shtoje në shportë

D3fix Drops

Vitaminë D3 me pika për fëmijë. (30ml)
1,320.00 L
Shtoje në shportë

Byta D Drops

Vitaminë D3 me pika për fëmijë. (15ml)
980.00 L
Shtoje në shportë

4U Pharma Babytol D3

Vitaminë D3 për fëmijë. Kuti me 30 kapsula.
1,764.90 L
Shtoje në shportë

Buonavit D3 Drops

Vitaminë D3 me pika për fëmijë. (12ml)
1,500.00 L
Shtoje në shportë

Pico D3 Drops

Vitaminë D3 me pika për fëmijë. (15ml)
1,700.00 L
Shtoje në shportë

Bimbovit D3 Drops

Vitaminë D3 me pika për fëmijë. (15ml)
950.00 L
Shtoje në shportë

Proton D3 Drops

Vitaminë D3 me pika për fëmijë. (15ml)
1,000.00 L
Shtoje në shportë

Vitabiotics Wellteen Her

Suplement specifik për vajza gjatë periudhës së adoleshencës 30 tableta
1,500.00 L
Shtoje në shportë

Vitabiotics Wellteen Him

Suplement specifik për djem gjatë periudhës së adoleshencës 30 tableta
1,500.00 L
Shtoje në shportë

Vitabiotics Wellkid Omega-3 Chewable

Suplement me omega-3 në formën e kapsulave të përtypshme për fëmijë nga 4 deri në 12 vjeç 60 kapsula të përtypshme
2,199.60 L
Shtoje në shportë

Vitabiotics Wellkid Multi-vitamin Liquid

Multivitaminë specifike për fëmijë nga 4 deri në 12 vjeç 150ml
1,500.00 L
Shtoje në shportë

Vitabiotics Wellbaby Vitamin D Drops

Vitaminë D3 me pika për bebe që nga lindja deri në moshën 4 vjeçare 30 ml
1,500.00 L
Shtoje në shportë

Vitabiotics Wellkid Soft Jelly Pastilles

Multivitamina në formë kapsulash xhelatinore të përtypshme për fëmijë me moshë 4-12 vjeç Shije luleshtrydheje 30 kapsula xhelatinore të përtypshme
1,500.00 L
Shtoje në shportë

Vitabiotics Wellkid Soft Jelly Pastilles

Multivitamina për fëmijë me moshë 4-12 vjeç Shije portokalli 30 kapsula xhelatinore të përtypshme
1,500.00 L
Shtoje në shportë

Vitabiotics Wellbaby Multi-vitamin Drops

Multivitaminë me pika për fëmijë nga 4 muaj deri në 1 vjeç 30ml
1,500.00 L
Shtoje në shportë

Vitabiotics Wellbaby Multi-vitamin Liquid

Multivitaminë në formë shurupi për fëmijë nga 6 muaj deri në 4 vjeç 150ml
1,500.00 L
Shtoje në shportë

Vitabiotics Wellteen Her Plus

Suplement ushqimor për vajzat në periudhën e adoleshencës 56 tableta + kapsula
1,999.76 L
Shtoje në shportë

Now Kid Cal Chewables

Suplement me kalçium, magnez dhe vitaminë D për fëmijë mbi 2 vjeç Paketim x 100 tableta të përtypshme
2,500.00 L
Shtoje në shportë

Solgar Kangavites Multivitamin & Mineral Tropical

Multivitamina dhe minerale për fëmijë mbi 3 vjeç Paketim x 60 tableta të përtypshme
2,229.60 L
Shtoje në shportë

Sambucol Immuno Forte Sugar Free

Fuqizues imuniteti me esktrakt të shtogut të zi,zink,dhe vitaminë C, pa sheqer në trajtë shurupi.
1,700.00 L
Shtoje në shportë

Sambucol For Kids x 60 gummies

Fuqizues imuniteti për fëmijët nga mosha 4-12 vjecme ekstrakt shtogu dhe vitamine C në trajtë karamelesh gomoze.
2,000.00 L
Shtoje në shportë

Sambucol Original

Fuqizues imuniteti me ekstrakt natyror të shtogut të zi, I pasur me oksidantë në trajtë shurupi.
1,500.00 L
Shtoje në shportë

Sambucol Extra Defence

Fuqizues imuniteti me ekstrakt të shtogut të zi,vitaminë C,vitaminë D,vitaminë B6, bakër,selenium,acid folik,betacarotene,zink në trajtë shurupi.
1,800.00 L
Shtoje në shportë

Sambucol ImmunoForte x 30 Caps

Fuqizues imuniteti me esktrakt të shtogut të zi ,zink,dhe vitaminë C në trajtë kapsulash.
2,000.00 L
Shtoje në shportë

Sambucol For Kids

Fuqizues imuniteti me esktrakt të shtogut të dhe vitaminë C për fëmijë 1-12 vjec në trajtë shurupi.
1,500.00 L
Shtoje në shportë

Sambucol ImmunoForte + Vit C + Zink

Fuqizues imuniteti me esktrakt të shtogut të zi,zink,dhe vitaminë C në trajtë shurupi.
1,700.00 L
Shtoje në shportë

Buona Buonavit D3K Drops

Vitaminë D3 dhe vitaminë K për fëmijë 12ml
1,500.00 L
Shtoje në shportë

Alpifluor Drops

Integrator me fluor për fëmijë 10ml
1,480.00 L
Shtoje në shportë

Pharmaguida Bimbovit Fluor Drops

Integrator me fluor për fëmijë 30ml
1,100.00 L
Shtoje në shportë

4U Pharma Babytol D3K

Vitaminë D3 dhe vitaminë K për fëmijë 30 kapsula
1,764.90 L
Shtoje në shportë

Logus D3 Junior Drops

Vitaminë D me DHA për fëmijë 15ml
1,550.00 L
Shtoje në shportë

Vitrevit Forte

Vitaminë D me DHA për fëmijë 15ml
1,920.00 L
Shtoje në shportë

Kidal DHA Drops

Vitaminë D me DHA për fëmijë 30ml
1,330.00 L
Shtoje në shportë

Buona Buonavit D3F Drops

Vitaminë D3 dhe fluor për fëmijë 12 ml
1,425.00 L
Shtoje në shportë

Nutrigen Bonidenti Drops

Vitaminë D3 dhe fluor për fëmijë 18 ml
950.00 L
Shtoje në shportë