info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • Transport FALAS në Tiranë për porosi mbi 3000 L -dërgesa 4-24H | Transport FALAS në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi 4000 L – dërgesa 24-48H

  • Transport FALAS në Tiranë për porosi mbi 3000 L -dërgesa 4-24H | Transport FALAS në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi 4000 L – dërgesa 24-48H

  • Transport FALAS në Tiranë për porosi mbi 3000 L -dërgesa 4-24H | Transport FALAS në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi 4000 L – dërgesa 24-48H

Showing all 21 results

Support Line Abdominal Corsets – m

Brez adominal
L2,100.00
Përzgjidhni mundësi

Support Line Ankle Stabilizer With Ligament Support M – XL

Suport për kyçin e këmbës dhe pjesën e ligamentit
L2,100.00
Përzgjidhni mundësi

Support Line Arm Sling – XL

Fashë llastiku për mbështetjen e krahut dhe bërrylit
L1,000.00L1,100.00
Përzgjidhni mundësi

Support Line Corset Maternity

Korse për shtatzëni
L3,250.00
Shtoje në shportë

Support Line Dequervain Splint – S

Suport për kyçin me kapje tek gishti i madh i dorës
L1,600.00
Përzgjidhni mundësi

Support Line Dequervarin Splint – S

Suport për kyçin dhe gishtin e madh të dorës
L1,300.00
Përzgjidhni mundësi

Support Line Dorsolomber Corset – m

Brez me shufra çeliku për zonën dorsolumbare
L5,000.00
Përzgjidhni mundësi

Support Line Elastical Elbow Support – S

Mbështetje elastike për krahun dhe bërrylin
L1,200.00
Përzgjidhni mundësi

Support Line Foam Backed Colar – S

Suport për qafën material sfungjeri
L1,350.00
Përzgjidhni mundësi

Support Line Hernia Support Double

Suport për hernie në të dyja krahët (e majtë/e djathtë)
L2,000.00
Shtoje në shportë

Support Line Lumbosacral Corset – XL

Brez për mesin me hark 26 cm me rrip
L3,250.00L4,000.00
Përzgjidhni mundësi

Support Line Lumbosacral corset 32cm with belt – S

Brez me rrip për zonën lumbosakrale
L3,550.00
Përzgjidhni mundësi

Support Line Patella And Ligament Knee Support

Suport për gjurin me hapje tek kupa e gjurit
L2,400.00
Shtoje në shportë

Support Line Patellar Tendonitis Band

Fasho për tendinat e gjurit
L1,150.00
Shtoje në shportë

Support Line Posturex bandage – S

Fashë për posturën
L2,900.00L2,950.00
Përzgjidhni mundësi

Support Line Silicone Heel Cup

Silikon mbështetës për thembrën
L1,500.00
Shtoje në shportë

Support Line Silicone Insoles L

Shtroje silikoni për këmbët
L2,400.00
Shtoje në shportë

Support Line Soft Sponge Neck Collars – S

Suport për qafën në material sfungjeri
L1,200.00
Përzgjidhni mundësi

Support Line The frog Splint – m

Suport për gishtin
L900.00
Përzgjidhni mundësi

Support Line Toe Separator M

Ndarës silikoni për gishtin
L1,000.00
Shtoje në shportë

Support Line Woolen Corsets – XL

Brez për mesin me material leshi
L1,600.00
Përzgjidhni mundësi
Select your currency
ALL Lek Shqipërie
EUR Euro