info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Për shkak të situatës së pandemisë së Covid-19, dërgesat në Kosovë janë pezulluar, deri në një njoftim të dytë.

Gjurmimi i dërgesës

Gjurmimi i dërgesës është i mundur vetëm për porosi brenda territorin të Shqipërisë.

Pas përfundimit të blerjes online, ju do të mund të gjurmoni porosinë tuaj dhe të jeni në dijeni të vendodhjes së saj në çdo moment.

Nëpërmjet një e-mail-i, ju do të pajiseni me kodin e porosisë, me të cilin mund të gjurmoni dërgesën në adresën http://www.albaniancourier.al/al/track-trace/.

Për porositë në Kosovë, mund të kontaktoni me FarmaOn, për informacione në lidhje me vendodhjen e porosisë suaj.